Nyhedsoversigt

7. jan. 2021
Det er tid til at indsende tænderne fra sæsonens nedlagte kronhjorte ældre end spidshjorte. Deadline er 15. februar, hvis du vil kende alderen på din hjort.
18. dec. 2020
Der var gang i chatten, da Danmarks Jægerforbund afviklede sit webinar om hjortevildtforvaltning tidligere på ugen.
8. dec. 2020
Den 1. januar 2021 ophæves de tre nedenstående bekendtgørelser:
8. dec. 2020
Overvejer du at anskaffe dig en hvalp, og kunne du godt bruge gode råd i forbindelse med valget af din kommende jagthund? Så deltag i webinaret den 15. december kl. 19.00.
23. dec. 2020
Vi nærmer os julens helligdage, hvor mange jægere udnytter muligheden for at komme en tur på jagt. Mens du er derude, bør du skabe dig overblik over gravene på dit revir.
17. dec. 2020
Mulighed for natsigte i kampen mod mårhundene har været medvirkende til, at mange områder i år har fået tyndet ud i bestanden. Men kampen fortsætter ufortrødent efter nytår.

Nyheder fra Kreds 1

Nyheder fra DJ

2. okt. 2020
Danmarks Radio sender i øjeblikket programserien "Natur-kommunen Blomstrer Vildt". I et stort projekt samarbejder Danmarks Jægerforbund med Hjørring kommune, LandboNord og flere natureksperter om at skabe vildere natur i det nordjyske…
7. aug. 2020
122 jægere deltog i kredsmødet i kreds 1, hvor der blev set tilbage på et 2019 med damp på alle kedler, som kredsformanden udtrykte det. Og så blev manden med det gyldne jagthorn hædret med en sølvnål.
11. mar. 2019
125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.
8. mar. 2019
På kredsmødet i Nordjylland opfordrede medlemmer Jægerforbundet til at markere sig tydeligere i medierne, samt at blive bedre til at fortælle, hvad medlemmerne får for pengene.
5. mar. 2019
DR-radioreportage fra Brovst skaber positiv opmærksomhed omkring pilotprojekt om natur- og vildtpleje i Nordjylland.
18. jan. 2021
Hvilke rovdyr har du på dit revir? Sneen gør det let at identificere sporene, og med jægerforbundets pjece kan du komme på sporet af alle danske rovdyr.
18. jan. 2021
DJ-repræsentant i Nationalpark Thy, Karen Serup, vil bl.a. kæmpe for hjortevildtets levevilkår og for den fortsatte jagt i Nationalpark Thy.
18. jan. 2021
HB-medlem Christian Clausen giver i Jyllands-Posten et modsvar på Dansk Ornitologisk Forenings bredside mod jagten. Læs debatindlægget her.
14. jan. 2021
Venstres Thomas Danielsen har stillet 6 spørgsmål til justitsministeren vedr. de øgede gebyrer på våbentilladelser og de såkaldte "nice to have" våben. I dag kom der svar.
14. jan. 2021
Der er ikke nødvendigvis Natura 2000-områder, der udpeges som strengt beskyttede af EU-Kommissionen. DJ’s oprindelige bekymring er dog uændret.