Nyhedsoversigt

3. jul. 2020
Formand for DJ’s hjortevildtudvalg mener, at vedtagelsen om arealkravet er en konsekvens af, at jægerne ikke er lykkedes med at komme med brugbare jagtetiske løsninger.
14. maj 2020
Bukkepral i coronaens tid kræver nye løsninger. Danske jægere kan godt mødes og afholde fysisk bukkepral, men der er nogle forholdsregler, som skal overholdes. Dem kan du læse om her. Som et alternativ afholder jægerforbundet den 16. …
5. aug. 2020
I et år præget af utallige aflysninger af mesterskaber og konkurrencer blev racedysten afviklet tre steder i landet med god stemning og masser af håndsprit.
4. aug. 2020
Femte afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om kommandoen Stop.
2. jul. 2020
En længe tiltrængt revidering af vildtskadebekendtgørelsen trådte i kraft den 1. juli. Det betyder bl.a. bedre muligheder for især regulering af de invasive rovpattedyr.
24. jun. 2020
Med en fremgang i Vildtudbyttestatistikken på 138,9 procent i forhold til antal nedlagte dyr sidste år, understreger mårhunden sit dødbringende aftryk på naturen.

Nyheder fra Kreds 1

Nyheder fra DJ

7. aug. 2020
122 jægere deltog i kredsmødet i kreds 1, hvor der blev set tilbage på et 2019 med damp på alle kedler, som kredsformanden udtrykte det. Og så blev manden med det gyldne jagthorn hædret med en sølvnål.
11. mar. 2019
125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.
8. mar. 2019
På kredsmødet i Nordjylland opfordrede medlemmer Jægerforbundet til at markere sig tydeligere i medierne, samt at blive bedre til at fortælle, hvad medlemmerne får for pengene.
5. mar. 2019
DR-radioreportage fra Brovst skaber positiv opmærksomhed omkring pilotprojekt om natur- og vildtpleje i Nordjylland.
5. mar. 2018
Stop den rå tone på Facebook. Cirka 130 nordjyske jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor medlemmerne blev opfordret til at tage en snak om jagtens etik og anstændig opførsel på de sociale medier.
7. aug. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør vil tæt på. Hun anser det som sin fornemmeste opgave at lytte til jægerne, forstå deres hjerteblod og at sætte sig i deres sted.
7. aug. 2020
I 2020 er det valgår i Danmarks Jægerforbund. Der er to kandidater til formandsposten, og som medlem har du mulighed for at møde dem til et af de fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid.
6. aug. 2020
DJ-brochure beskriver Danmarks Jægerforbunds anbefalinger og råd til arrangementer i f.eks. jeres jagtforening, hvor der serveres smagsprøver til offentligheden.
5. aug. 2020
Kom og træn til f.eks. løbende hjort eller gris! På søndag den 9. august har alle riffeljægere mulighed for - ganske gratis - at lægge turen forbi Lejbølle Hjortebane.