Nyhedsoversigt

12. sep. 2023
Nogle steder på Lolland er dåvildtet årsag til omfattende markskader. Formanden for hjortevildtgruppen opfordrer til samarbejde.
8. sep. 2023
DJ opfordrer jægerne til hurtigst muligt at give inputs til de regionale hjortevildtgrupper i forb.m. tilpasning af regionale jagttider.
8. sep. 2023
Et ønske om en styrket relation og øget samarbejde har bragt DJ og DJSK tættere på hinanden - til gavn for både hunde og jægere.
4. sep. 2023
Læs mere om ny samarbejdsaftale mellem Organisationen for stående jagthunde i Danmark (SJD) og DJ vedr. almindelig og udvidet apporteringsprøve.
10. jul. 2023
Det er lige nu tid til at være opmærksom på mårhundens hvalpe, der er begyndt at bevæge sig ud i terrænet.
15. maj 2023
Mårhunden er et levende væsen, og uanset dens prædikat som invasiv art i Danmark skal regulering af arten foretages med respekt for individet.

Nyheder fra Kreds 1

Nyheder fra DJ

21. sep. 2023
Så overvej at invitere DJ's miljøkonsulent med ud på en kigger. Vi er nemlig i gang med at indsamle viden, erfaringer og gode ideer til inspiration for andre.
21. sep. 2023
Nye feltundersøgelser af fugle i Østersøen viser, at ikke én eneste havde hagl i kroppen. Årsagen kan bl.a.findes i bedre uddannede jægere i dag end for 25 år siden.
20. sep. 2023
Riffelskytternes forbundsmesterskab løb af stablen den 17. september på Ulfborg Skyttecenter. Der blev leveret resultater i særklasse.
20. sep. 2023
Sammen med andre interessenter var DJ i fredags inviteret til workshop i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
20. sep. 2023
Faldvildtovervågningen indsamler blodprøver fra rådyr for at undersøge dem for blodbårne infektioner. Vil du hjælpe til med projektet, hører de gerne fra dig.

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/