Nyhedsoversigt

29. nov. 2022
Lørdag den 21. januar 2023 inviteres alle, der har jagt på Djursland, for fjerde år i træk til at deltage i en fælles bevægelsesjagt.
24. nov. 2022
Ligegyldigt om det dræbende skud er det centrale eller om det er en del af en samlet oplevelse, kræver det man så hurtigt og effektivt som muligt sørger for at dyret forender.
10. nov. 2022
Vi skal passe godt på hunden - også hvis vi er uheldige og den kommer galt af sted. Hvornår er en hund fysisk og mentalt færdigudvokset, og hvad betyder det for jagten?
27. okt. 2022
Det er et stort ansvar at anskaffe sig en jagthund. Hvad skal man overveje ift. race, valg af opdrætter og al praktikken, der følger med?
4. nov. 2022
Kom med til temaaften i Svendborg, Hammershøj og Fredericia. Det er gratis, og alle er velkomne! Tilmeld dig her.
30. jun. 2022
Ikrafttrædelse af den reviderede vildtskadebekendtgørelse sker alligevel ikke pr. 1. juli, sådan som det var forventet. Det sker formentlig den 1. januar 2023.

Nyheder fra Kreds 1

Nyheder fra DJ

22. nov. 2022
Her kan du se hvornår og hvor i løbet af januar-februar 2023 der afholdes jægerrådsmøder i kreds 1.
10. jun. 2022
God jagt i generationer fordrer, at der bliver gjort noget for at tiltrække nye jægere. Og, det kan være en udfordring at få de unge på banen. Det lykkedes heldigvis når der laves aktiviteter målrettet junior og deres familier. …
27. maj 2022
30. nov. 2022
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde december-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
29. nov. 2022
Biodiversitetsrådet kommer med anbefalinger vedr. nedgangen for biodiversiteten. Vigtigste værktøj er strengt beskyttet natur, hvor jagt og fiskeri er forbudt.
29. nov. 2022
Typisk afholdes årets sidste riffelprøve inden julemåneden. Men pga. stor efterspørgsel har DJ i år fået lov at afholde en ekstra prøve den 7. december.
28. nov. 2022
Man kan også kalde det for ”borger videnskab” eller videns-indsamling med deltagelse af borgere, når du, jeg og alle andre danskere medvirker.