Nyhedsoversigt

14. maj 2020
Bukkepral i coronaens tid kræver nye løsninger. Danske jægere kan godt mødes og afholde fysisk bukkepral, men der er nogle forholdsregler, som skal overholdes. Dem kan du læse om her. Som et alternativ afholder jægerforbundet den 16. …
13. maj 2020
Bukkejagt er noget helt særligt i den danske jagtkultur. Hvis bukkejagten som vi kender den skal bevares, så skal den drives med omtanke!
21. apr. 2020
Der er godt nyt til de mange jægere, der i disse dage går og glæder sig til, at hundetræning åbner op igen. Hør jagthundekonsulent Ove Dam Hedegaard herover give et par gode råd med på vejen.
21. apr. 2020
Det er en glædelig nyhed, at det ser ud til at de planlagte Racedyster, der løber af stablen sidste weekend i juli ser ud til at kunne gennemføres!
27. mar. 2020
Grænseovervågning, natsigte, fælder og GPS-halsbånd er nogle af midlerne i Miljøstyrelsens nye og længe ventede forvaltningsplan. DJ hilser planen velkommen.
26. mar. 2020
Langt de fleste par mårhunde er parret ud, og derfor skifter dyrene adfærd. Nu er det tæverne, der først går ind på baitpladserne.

Nyheder fra Kreds 1

Nyheder fra DJ

27. maj 2020
Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.
26. maj 2020
Her i bukkejagten får vi en del henvendelser – både fra jægere og fra ikke-jægere. I DJ's natursyn går vi ind for en rummelig natur, hvor vi viser hensyn til hinanden.
26. maj 2020
I aften kl. 20.00 går vi i luften med endnu en omgang online jagttegnsundervisning. I aften får du den første af to lektioner med fokus på våben. Alle kan deltage, og her får du linket.
25. maj 2020
Blot et halvlangt stenkast fra Vordingborg bys vartegn, Gåsetårnet, regulerer den lokale jagtforening rågeunger for kommunen i bynær skov – og det er med borgernes fulde opbakning.
25. maj 2020
ERFA-møder for jagttegnskursuslærere er nu åben for tilmelding på Jægerforbundets hjemmeside. Møderne afholdes i jagtbutikker og deltagelse er gratis.

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/