Du er her. Skagen Jagtforening > Nyheder

19-02-2020: Interesse for natsigte eksploderer

Hen over det seneste døgn har Miljøstyrelsen modtaget langt over 100 ansøgninger om tilladelse til lysforstærkende natsigtekikkert. Interessen lover godt for kampen mod mårhund, vurderer DJ. Forvent op til 8 dages behandlingstid.

19-02-2020: 600 meter vildsvinehegn skal ombygges

Det skal være slut med ubehagelige billeder af kronvildt, der hænger døde i vildsvinehegnet langs den dansk-tyske grænse. Naturstyrelsen ombygger særligt udsat strækning, så vildtet ikke længere kan sidde fast. DJ er glad for tiltaget, men vil stadig drøfte hegn i naturen.

18-02-2020: Hør podcast om mårhund: De skal dø i hobetal

Spændende podcast stiller skarpt på kampen mod mårhund - nu med brug af lysforstærkende sigtemidler.

18-02-2020: Er du en hund efter ny viden?

I Danmarks Jægerforbund tager vi jagthunden alvorligt. Anslået gennemgår ca. 20.000 medlemmer hvert år et eller flere kurser for at dygtiggøre sig selv og dermed hunden.

18-02-2020: Øjeblikkelig dispensation til natsigtekikkert

Miljøminister Lea Wermelin giver jægere mulighed for øjeblikkelig dispensation til at bruge lysforstærkende sigtemidler til regulering af mårhund og vaskebjørn. Interesserede jægere skal søge tilladelsen hos politiet og Miljøstyrelsen. Læs her hvordan.

17-02-2020: Rederør til gråænder – ducktubes

Gråanden er et meget vigtigt jagtobjekt for danske jægere, og der er stor interesse blandt jægere for etablering af søer for at forbedre ynglemulighederne for gråanden. Men en gråand på reden er sårbar over for prædation fra rovpattedyr.

15-02-2020: Usaglig kritik fra DOF

DOF blæser til angreb på udsætning af ænder og fasan med usaglige argumenter, og på et tidspunkt hvor der er indgået et forlig om udsætning af fjervildt i Vildtforvaltningsrådet.

14-02-2020: Husk at (gen)besøge DJ-Valguniverset

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med præsentationer af kandidaterne til det kommende valgt i Danmarks Jægerforbund. Husk derfor at holde øje med kandidaterne i din kreds.

Side 1Side 2