Du er her. Skagen Jagtforening > Om foreningen

dias1.JPG

Skagen Jagtforening, stiftet i maj 1932 og Danmarks nordligste, er en velfungerende forening med godt 200 medlemmer.

Vi har i mange år haft klubhus på Fritidsvej 4 i Skagen. Klubhuset var efterhånden noget utidssvarende og i 2009 blev der bygget helt nyt hus.

Huset er bygget i træ, svensk stil, og bygget næsten udelukkende af frivillig arbejdskraft fra medlemmernes side.

Der er et godt socialt liv i vores forening og klubhuset er således åbent for samvær alle tirsdage fra kl. 19:30 til 22:30 samt hver søndag fra kl. 10:30 til kl. 13:00.

Vi har en mindre flugtskydningsplads som vi skyder på nogle gange i løbet af sommeren. Alle skydninger vil blive annonceret her på siden.

Derudover er der flere aktiviteter så som fællesjagter, fisketure, hundetræning, filmaftner, julebanko, jagttegnskursus, vildbuffet o.s.v..

Følg med her på siden og se hvad der rør sig i vores forening.