Du er her. Skagen Jagtforening > Fotogalleri > 2019 > Bukke 2019

Medlemmernes bukke sæsonon 2019

Lars og Krøllebølle i Øster Hede 7. juni 21:15

Lars havde været i heden om morgenen og set en "underlig buk".   Han kunne ikke rigtig bedømme den, var dog sikker på den ikke var knækket - kunne se at stangen voksede fremad, filmede den og kunne konstatere at den havde en krøllet stang i højre side.

Han havde den på 80 m, men lod den gå.

Han kørte ud igen om aftenen, først på foreningens areal, så mange dyr, vejret var lunt og fuldstændig stille. Myggene angreb. Han besluttede sig for at køre tilbage til øster hede og kikke efter krøllebølle som han havde filmet om morgenen.

21:15 faldt bukken - en rigtig lille krøltop.

Nicolaj, Huslig vest 3. juni.

Ankom til reviret kl.19.10.  Parkerede bilen ved transformer stationen.

Får pakket riflen og håndkikkerten ud. Op på den lille bakke foran bilen og kigger rundt om der er nogle dyr, det var der ikke.

Så afsted mod havbakkerne, kommer op på de store bakker og ser på den anden side at de har fældet alle træerne og tænker det bliver ikke en god dag.

Finder en plads så jeg kan se både mod havet og mod hovedvejen. Efter få minutter får jeg øje på et dyr, men så langt ude at afstandsmåleren ikke vil være med.

Konstaterer da hurtigt at det ikke var en buk. Pludselig opdager jeg at der kommer to dyr bagved mig, ser hurtigt at den ene var en buk. Skynder mig at skifte til en bedre position.

De er nu på 297m, så beslutter mig for at pürche afsted også med hensyn til vinden. Finder en fin lille bakke at ligge på, hjertet hamrer løs efter den hurtige pürch, afstanden er nu 105m op med riflen.

Kl.20.20 røg bukken i græsset med en perfekt hjertekugle.

Piv holder fars dag i heden :O)

I regn og slud en jæger må ud.
Skudt onsdag d. 5/6 kl 8.20 på heden, efter han ser mig siddende i havbakkerne,
forsvinder han.
Nå så er det hjem, men nej nej.
På grusvejen ca 300 m fra fyret, kommer han ud igen på 80-90 meter.
Kommer ind på ca 50 meter, hvor han står med enden til i ca 1/2 time.
Med kramper i ryggen efter en dårlig ligge stillig i den tid, men med ordenligt anlæg,
stiller han bredsiden til og "godnat" 30-06 runger.
Lunge skudt og gik 15 meter hvorefter den forendte i nogen høje ris/små træer.
Slut med myg og knotter for denne gang.
Knæk og bræk.

Lars på foreningens nord for Batterivej 24. maj.58041754396__99E7B568-AB84-4B2E-9273-6A3F3E880CA9.jpeg

Godt camoufleret på foreningens jagtmarker kommer bukken

tæt på Lars, men man behøver ikke altid skyde, nogle gange skal

naturen bare nydes !!!!

Bukken kan da umuligt se ham, det må være næsen :0))

Schmidt i Bunken Plantage 18 maj.